Záhrada a okrasné záhony

Záhrada a okrasné záhony


Majte svoju záhradu pod kontrolou

Strihanie živých plotov, opilovanie stromčekov, jarné sadenie, práca v záhrade. O svoju záhradu sa treba poriadne starať a upravovať ju. Človek, aj keď sa snaží ako chce, vždy môže na niečo zabudnúť alebo to ešte nevedieť. Preto vám prinášame odborné rady zo sveta záhrad, aby ste vy na nič nezabudli a vaša záhrada vyzerala, ako si predstavujete.

Kosačka, rotavátor, záhradný traktor a zametač v jednom

Počet zobrazení: 3401

Kosačka, rotavátor, záhradný traktor a zametač v jednom Každý, kto má záhradu vie, koľko stoja jednotlivé stroje ako kosačka, krovinorez, fukár či rotavátor. Najhoršie je, že ich musíte vlastniť všetky, čo nie je práve najlacnejšie, no taktiež to zaberá hromadu miesta a ekológie sa naozaj nemusíme ani baviť, pretože pre životné prostredie je to katastrofa. Čo tak vytvoriť univerzálny stroj s jedným motorom, no schopný spĺňať funkciu všetkých vyššie spomenutých?

Čítajte viac... Komentáre: 0

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie