Kosenie a údržba trávniku


Aj váš trávnik môže byť dokonalý

Kosenie trávy, hnojenie, zalievanie, vertikutácia, odmachovanie. Je toho skrátka dosť, čo všetko treba robiť okolo trávniku. V množstve rád a odporúčaní sa už strácajú aj naozajstní odborníci. Preto nie raz môžete počuť protichodné názory, ktoré vás skôr pomýlia a zmätú, ako vám pomôžu. My v tom máme jasno a radi sa s vami podelíme o naše skúsenosti a rady, ako sa o trávnik naozaj starať.

Sú robotické kosačky bezpečné?

Počet zobrazení: 1346

Sú robotické kosačky bezpečné? Rozmýšľate nad kúpou kosačky, no máte doma malé deti alebo psa? Môže robotická kosačka ublížiť vám, vašej rodine, či nebodaj domácemu miláčikovi? Veľa otázok no málo dostupných odpovedí. My však v týchto otázkach máme jasno.

Čítajte viac... Komentáre: 0

Ako nainštalovať robotickú kosačku a nezničiť trávnik

Počet zobrazení: 5132

Ako nainštalovať robotickú kosačku a nezničiť trávnik Robotická kosačka na rozdiel od robotických vysávačov nemôže náhodne chodiť po záhrade a kosiť všetko čo jej príde do cesty. Práve preto je dôležité presne vymedziť plochu, po ktorej sa môže pohybovať. Používa sa k tomu kábel, ktorý sa zakope okolo celého trávnika. Môže to znieť komplikovane a odradzujúco, no my vám dokážeme, že sa naozaj nie je čoho báť.

Čítajte viac... Komentáre: 0

Ako funguje robotická kosačka Husqvarna Automower®

Počet zobrazení: 4058

Ako funguje robotická kosačka Husqvarna Automower® Pred správnym výberom robotickej kosačky je dôležité pochopiť ako vlastne fungujú. Môže sa to zdať jednoduché, ale pri bližšom preskúmaní zistíme, že za dokonale udržiavaním trávnikom sa skrýva množstvo technológií. Ceny však idú dole a tohto pomocníka si môže dovoliť stále viac ľudí.

Čítajte viac... Komentáre: 0

Štíhly, agilný, štýlový: Husqvarna predstavuje pre profesionálov novú kosačku Automower s pohonom všetkých kolies

Počet zobrazení: 1073

Štíhly, agilný, štýlový: Husqvarna predstavuje pre profesionálov novú kosačku Automower s pohonom všetkých kolies Husqvarna prechádza vývojom inteligentných robotických robotov na ďalšiu úroveň: Automower 535 AWD je spoľahlivá terénna robotická kosačka, ktorá bez námahy prekračuje predošlé hranice: až 70% stúpanie, ťažký terén, úzke miesta a prekážky 535 AWD zvláda bez problémov. Vďaka svojmu modernému dizajnu a výkonu je obzvlášť vhodný pre profesionálne použitie v záhradníctve a teréne.

Čítajte viac... Komentáre: 0

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie